keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Haaveilusta


 • Minä olen kova haaveilemaan.

Milloin lennän mielikuvituksen voimalla (juu, ja valokuvia katsellen) Intian lämpöön. Lämpöön jossa cerppi pysyttelee taka-alalla. Mielellään se +30 °C ellei enemmänkin.
Tänään olen haaveillut kutomisesta.

Aina välillä on näitä päiviä, etten voi kutoa, en voi helmeillä, askarrella enkä edes virkata. Silloin on tv ystäväni. Katson Emmerdalen joka päivä. Niin paras ikinä!!!
Mukava, kun on olemassa sarja jossa ihmiset ovat kuin kuka meistä. Toiset kauniita, toiset rikkaita, mutta suurin osa suht persaukisia ja mitäänsanomattoman näköisiä.
Toinen minkä katson päivittäin on Castle.  Ööh, ja The Walking Death on niin suosikki! Sopii hienosti tämmöselle 46-vuotiaalle haihattelijalle ;)

Blogissa tulee varmaan vilahtelemaan mainintoja tv-sarjoista ja elokuvista melko usein.

Tänään otin 3 neulekirjaa käteeni ja aloin haaveilemaan mitä kustakin kutoisin. Vai pitäisikö kirjoittaa neuloisin? Ei voi mitään, täällä ruotsinkielisellä pohjanmaalla me kudotaan ;)


Mitä kirja-karkkeja ♡

Jokaisessa kirjassa on omat suosikkini.

En ole koskaan kutonut hopealankaa. Eiköhän senkin vuoro jossain vaiheessa tule. Silloin puikoilta tulee ulos tällainen ----->

Aika kiva vai mitä?Tämä puolestaan olisi hemmetin suuritöinen. Mutta voiko mikään henkäyksen ohut olla näin sievää?Tää on itsepäinen!! 
Ei kertakaikkiaan suostunut kuva kääntymään oikein päin. Ajatteli varmaan, että kun kerran toi akka makaa niin makaan minäkin sitten :)

Nyt illalla on tilanne äitynyt niin pahaksi, että otan illan nappicoctailin tunnin normaalia aikaisemmin. Jos ne ei helpotusta tuo niin pitää invamopoilla ensi-apuun, mutta mä vaan en jaksais..

Äidilleni kiitos! Kävi siivoilemassa täällä tänään. <3


♥ Pia-Marina
3 kommenttia:

 1. Itsepäinen kuva tosiaakin, mutta siinäpä näyttäis olevan todella kivan näköinen paita!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo paita niin houkuttelee. Annan sen kuitenkin odottaa kevätaurinkoa :)

   Poista
  2. Kaunis on, mutta ota rauhallisesti silti. Mulla ei crps kiusaa, mutta reuma senkin edestä välillä, ja pitää joskus jopa nukkua villasukat jalassa, että varpaisiin ei satu.

   Poista