torstai 19. marraskuuta 2015

Ketuttaa ja pahasti

Jos toivoa ei olisi, sydän särkyisi." - Thomas Fuller   

Aika on kulunut kuin siivillä.. 

Vasta juuri oli heinäkuu ja sen jälkeen mikään ei ole ollut kuin ennen..  

(Miten hitossa mä saan tuon punertavan taustan pois tästä takaa??)


Olin ruotsissa viikon ja nyt olen ollut kotona jo lähes viikon, eikä kroppa vieläkään anna armoa vaan cerppi on jäytänyt ja pahasti. Sen siitä saa kun on tyhmä pää niin kärsii koko ruumis.

Olisi pitänyy malttaa levätä päivittäin siellä, muttta kuinka olisin voinut, minähän halusin olla serkkujeni ja muiden sukulaisten kanssa niin paljon kuin mahdollista.. Juu ja univelkaakin tuli. ;)

Napattiin rakas tyttäremme kyytiin tänään  ja painatettiin uimahalliin pitkästä aikaa. NOT GOOD IDEA AT ALL!!!


Mulla pikkasen pätkii aikatulu kaikkien kutoamsten kanssa ja tänään  jouduin paskakäsieni takia jäädä pois keramiikasta, viime viikolla olin siellä ruotsissa eli 2vk peräkkäin pois keramiikasta mikä tarkoittaa sitä että hommat kusee ja pahasti sielläkin päässä... 


Mikään ei vaa onnistu nyt!  Kertakaikkisen paska syksy!! Sekin kertoo siitä, kun olisi kova tarve kirjoittaa ja ainut mitä saan aikaiseksi on muutama sana tyyliin ranskalaisilla viivoilla paitsi niitä viivoja ei ole. 


Näin aasinsillan kautta ranskaan ja Pariisiin...

Järkyttävää kertakaikkiaan!            Mutta vaikuttiko tapahtunut sinun elämääsi? Muuttuiko matkasuunnitelmat? Aloitko tuntemaan turvattomuutta? 


3 kommenttia:

 1. Kyllä se järkytti. Järkytti myös vastaisku.
  Väistämättä sitä miettii missä seuraavaksi.

  Tekstin taustaväriin...olisitko tekstiä kirjoittaessa tullut vahingossa valinneeksi tekstille taustavärin. Siinä muotoilupalkin keskellä se tussin kuva.

  Tämä maahan kertynyt lumi ja pakkasilma ei varmaankaan ole auttamassa särkyihin.
  Iso KERPELE säryille, mutta sinulle lämmin ajatus jokaisen tähdentuikkeen nähdessäsi ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos neuvosta Matonkude, mun oma it-neuvoja ♥

  VastaaPoista
 3. I am sad for your pain. This sleet that sky has given...it has not been very kind for me. My rheuma has reminded me to slow down and take it easy. And sometimes ginger is not enough and painkiller is needed.

  VastaaPoista