torstai 26. marraskuuta 2015

Petipäivänä

"Kyllä te vietätte elämää! Korjaatte, puuhaatte ja hypitte aamusta iltaan. Mokoma hosuminen voi olla vaarallista. Johan sitä masentuu kun vain ajatteleekin kaikkia niitä jotka tekevät työtä ja raatavat. ja mitä hyötyä siitä on. Eräs sukulainen luki trigonometriaa tuntokarvansa lerpalleen, ja kun hän oli oppinut kaiken, tuli Mörkö ja söi hänet suuhunsa. Joopa joo. Mörön vatsassa hän sitten lojui niin erinomaisen viisaana!" (Juksu)Eilen lupailin, että kerron tänään mitä puuhailen silloin, kun vammani pakoittaa minut petipotilaaksi. Sellaisia päiviä kun on, että jokainen pienikin liike tuottaa sellaista tuskaa, että liikkumisesta vessaa lukuunottamatta on turha edes haaveilla.

Kaikki minut tuntevat tietävätkin puuhasteluni silloin.
Aivan häpeilemättä kehtaan tunnustaa, että olen auttamattomasti tv:n orja. Viime viikolla tuli vietettyä tunti jos toinenkin ei tv:n vaan tietokoneen edessä.


Katson tv1:n aamutv:tä ja sen jälkeen uusintana tuleva puoli 7 on mun suuri suosikki. Aamuna eräänä siinä sitten haastateltiin näyttelijä Matleena Kuusnimeä. Mainitsivat sarjan Koukussa (tv2 ohjelmistossa) ja mä ajattelin heti, että ei hitto -se on mennyt multa kokonaan ohi. Ei ollut, lieneenkö vasta kaksi jaksoa tullut. Minä tietenkin nappasin koneen ja katsoin, josko sarja löytyisi Areenasta. Löytyi!

Katsoin ensimmäisen jakson heti, katsoin toisenkin minkä jälkeen keitin pannullisen kahvia ja katsoin vielä muutaman jakson. Oikeastaan katsoin koko sarjan lähes yhdellä istumalla.
Päätösjakson jälkeen ajattelin, että tämä ei voi olla tässä vaan toisen tuotantokauden on tultava. Aika näyttää tuleeko.

Ja siis... Onhan miespääosan näyttelijä Tommi Eronen niin miehekäs!!!

Katsoin myös elokuvan vuodelta 2010. Elokuva oli nimeltään Sovinto. Oletteko nähneet sen? Ellette niin suosittelen. 

Onhan noita tv-sarjoja joita katson lähes pilvin pimein, mutta loppuviikosta oli katseluvuorossa sarjan The Affair toinen tuotantokausi mitä käsittääkseni ei suomessa vielä ole näytetty. Koukuttanut kovasti.


Tänä iltana en ole juurikaan tv:tä katsellut vaan olen kuunnellut kirjaa ja kutonut. Sekin on mukavaa. :)

Huomasitteko yläpalkkiin tulleen laatikon CRPS ja minä?
Vielä siellä ei ole tekstiä, mutta tarkoituksena on huomenna kertoa hieman millaista elämäni cerpin kanssa on. Tulkaahan kurkistelemaan!<3   Pia-Marina
1 kommentti:

  1. Enpä ole noita sarjoja katsonut. No Ylen Aamu-tv on aina ajastuksessa, ja ansaan pitää tehdä joka ilta tilaa, että se mahtuu sinne aamulla.

    VastaaPoista