sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Puutaheinää ja asian (vähän) vierestä

Jos maailma muuttuu muhennokseksi, on Hemulista ehkä hauskempaa, ettei hän tiedä sitä etukäteen.
-Nuuskamuikkunen

Nuuskamuikkusen viisaus sopii tähän päivään. 
En sitä vielä aamulla olisi uskonut, mutta kuten niin monesti aiemminkin päivä yllätti edetessään ja muotoutui ihan mukavaksi.

En saanut sukkaa kudotuksi valmiiksi, enkä ystävän joululahjaa etenemään ( mahtaakohan saada lahjaksi kuvan, jossa lukee : lahja puikoilla, valmistuu ennen ystävänpäivää ;) 

Näiden edelle meni pipo jota aloin nyt illalla kutomaan tyttärelleni ihan syystä että hän mainitsi hukanneen piponsa.


Lankana on  jokin Novitan langoista
vyöte kun oli irronnut niin ei muistikuvaa mikä lanka tää on. Ja on mukamas niin työlästä sitä tähän aikaan illasta alkaa Novitan sivuilta katsomaan.
Mitään varsinaista, tai siis ei sit minkäänlaista ohjetta mulla ei tähän ole, kunhan mutu-tuntumalla tikutan menemään.Resorin (kuvan vasemmassa reunassa pystysuuntaisesti, logiikka huipussaan) kanssa kikkailin kuitenkin sen verran, että kudoin 2o, 2n kuten yleensä, mutta resorin kaksi viimeistä krs kudoin 0,5mm suuremmalla puikolla. Pienipäinen likka mulla ;)

Tässä vaiheessa ilta on jo sen verran pitkällä, että teki mieli vaihtaa puikot koukkuun. Koukkuun siksi, että päätin haluavani jouluksi vihreät tiskirätit.

Ei oikein tää pimeän aika anna armoa edes valokuvatessa ja laiskottaa sen verran, etten viitsinyt alkaa keplottelemaan valoviritysten kanssa.

Huomasitteko muuten virkkuukoukun? On mun ehdoton lemppari! Oon jesarilla tuunaillu sen vammaisiin näppeihini paremmin sopivaksi.

Monentenakohan (onko toi oikea sana?) jesari muuten ois maailman parhaiden keksintöjen listalla? Kuuluis olla aika korkealla! Mun lista alkais näin... 
1. Penisiliini
2. Astmalääke
3. Sähkölämmitteinen peitto
4. Lentokone
5. JesariMUKAVAA ALKAVAA VIIKKOA ♡


♥ Pia-Marina
7 kommenttia:

 1. En sanonut sen olevan hukassa, sanoin etten ole nähnyt sitä pariin viikkoon... t. Möykky

  VastaaPoista
 2. Eiköhän se oo sama asia? Tuu huomenillalla käymään niin saat tuon. Se on paksusta langasta ni tulee varmasti tosi lämmin. Olet rakas ♡

  VastaaPoista
 3. Hekottelee täällä Matonkude...hih hih hih...meinaan tuota sun listaustasi :)
  Lentokone ja jesari :D

  Mikäs sen parempaa neulomusta kun omalle rakkaallee lämmikettä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, noin se vaan menee.. :)

   Juu, rakkaille on aina kiva neuloa ♡

   Poista
 4. Mulla pitää aina olla Excelissä lista, että mitä mä neulon ja tuotteen nimen perässä suluissa, kenelle se on. Muuten mä menen ihan sekaisin. Onneks kanavatyölistaus on päässä suhteellisen selvänä. Pitäs nyt vaan saada noi neuleet tehtyä kaikki, niin pääsis kanavatöiden kimppuun viimeinkin. Sekin lista on nimittäin pitkä kuin nälkävuosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei pitkästä aikaa MK ☆
   Toi excel-listahan onkin hyvä idea! Nappaan sen samantien käyttöön. Kiitti vinkistä ;)

   Poista
  2. Ei mitään. :) Käytä vaan. Se on kätevä. Ainakin itse tietää, missä mennään. Mulla on oma "varastokirjanpitokin" siellä. Mutta se ei varmaan enää ikuisuuksiin ole ollut ajan tasalla, ellei sitten tämän vuoden alusta.

   Poista