sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Siis oikeesti...

Menestyminen ei ole avain onnellisuuteen. Onnellisuus on avain menestymiseen. Jos pidät siitä mitä teet, onnistut varmasti.— Herman Cain

Siis oikeesti, jos vietän viikonlopun juuri kuten haluan neuleleirien ulkopuolella niin mitä teen... luen kaikkia ihania blogeja jotka oon juuri  löytänyt, kiitos Ravelryn.
Heti alkuun pyydän anteeksi paria asiaa.. Poikkeukselliseti postaan läppärillä kirjoittamalla ja tässä saa olla tarkkana, että kirjaimet tulee sinne minne niiden on tarkoituskin päätyä, kone kun haluaa heittää niitä mihin vain. Toiseksi, oon ottanu illan lääkecoctailin ja sen seurauksena musta tulee sanoja hukkaava kirjoitushirviö ja kolmanneksi tärkein.. kuka voi keskittyä kirjoittamiseen, kun tv:stä tulee Fast&furious 6..
Sit asiaan.. Ensin eräs valmistunut juttu. Kuvattuna projektina olevan kaapelikelan päällä. Virkkasin tämän ainoastaan viron villan jämillä ja tulee tää vielä suurenemaan sit jos niitä jämiä vielä joskus kertyy.  Tää on niin herkku ja tähän on ihana kietoutua.
Pahoittelen kauheaa kuvapläjäystä..Mulla on pari oikeesti aktiivista projektia. Tässä ensimmäinen, ompelujuttu. tästä on tarkoitus tulla apukamapussuka. Juu, ja tähän meni mun lempikanavatyöni..Tässä vaihe 1. Siksakkia kehiin, että voi huolettta siirtyä kohtaan 2.


Hiukka muuten hirvitti ja mietin kuin paljon tuun tätä katumaan.. Ja tietenkin mun on ihan pakko säästää tuo reunapala joka jäi yli. Tiedä vaikka sitä joskus tarvisin... Not...Seuraavaksi olikin sitten siksakin ompeleminen itse työhön.


Sopisko harmaa vetskari tai pitäiskö olla vaaleampi?


Pussukka edestä...


Ja sisältä... Vetskarien ompelemista inhoan ni saa nähdä milloin tämä valmistuu? Vois käydä myös pienestä projekti pussukasta, mutta koitan malttaa mieleni... Sen teen Lady Diana kanavatyöstäni.. Ja sit on vielä yksi salaprojektipussukka aloitettuna.. Siihen palaan myöhemmin.


Veeran kurssilta sain idean yhteen huiviin. Lanka on Zelda´s dippinsin nimeltään Afrikka sarvikuonojen maa. Työn nimi on Tiger...Toinen kissa-assareista päätti, että sitä ei kuvata niinpä kiltisti odotin, että herra sai päikkärinsa nukuttua ennenkuin kuvasin uudestaan..


Tästä tulee joku ihan oma malli, kohta ois vuorossa mallikerran aloittaminen, mutta se on vielä harkintavaiheessa.. Kuvailen sit uusiksi, kun on sitä osioo hieman kudottuna.


<3     Pia-Marina

3 kommenttia:

  1. Kauniita töitä ja voi mikä laadunvalvoja 😍

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Nuo kissa-assarit on niin parhaita 😍

    VastaaPoista
  3. Kauniit värit peitossa ja ihana tuo pussukka! Itse toistaiseksi vielä vain haaveilen kanavatöistä :)

    VastaaPoista