keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Siivouspäivä

 "Minä tunsin itseni niin onnelliseksi, etten edes pelännyt tämän hetken menevän ohi." (Muumipappa)Tänään sen sitten sain aikaiseksi! Hyvä minä -jonkunhan minuakin on joskus kehuttava ja tämä oli se hetki.   

Tein suursiivouksen ufo/mitä ihmettä juttuihin. Tulossa on aikamoinen kuvapläjäys. Pahoittelen sitä jo näin etukäteen.Tässä ufoja kerrakseen. En laskenut niitä, mutta...

...vapautuneiden puikkojen ja silmukkamäärien perusteella niitä kyllä riitti. 

Nämä kaikki lähtivät suoraan roskiin. Mukana mm. valmis mutta mielestäni liian pieni huivi, sekä eräs villatakki, josta piti tulla joululahja ystävälle, mutta keskenkaiken keksin, ettet hän siitä ehkä pitäiskään ja ainakin se olisi liian kuuma. Vain yksi hiha olisi ollut jäljellä, mutta en kertakaikkiaan sietänyt sitä silmissäni. 


Mitä kaikkea kesken olikaan?


Kolmet sukat, kahdet NuorelleMiehelle ja yhdet NuorelleNaiselle.
En muista mitä lankoja tuossa on,

Vihreästä mytystä tulee minulle paita. Vain puoli hihaa jäljellä+huomasin haluavani helmaan lisää pituutta. Ja sinivalkoisesta tulee jotain pienelle miehelle ;)

Usko tai älä Möykkyseni niin sun VitaminD valmistuu vielä tulevan kevään aikana. 

Sinisessä pussissa on NuorenlleMiehelle tulevat sukat ja ihanassa kissapussukassa puolestaan NuorelleNaiselle :)

Yläkulmassa näkyvä kissapussukka pitää sisällään minun vihreän paitani ja farkkupussukassa puolestaan majailee VitaminD. Kukkapussukassa on paidan alku itselleni. Sen kudon jälleen ilman ohjetta, kuten yleensä aina. Ja lankana on Louhittaren Luolan Väinämöinen

Jäljelle jäi epämääräinen kasa lankoja. Aivan huippulankoja jotka tietenkin unohdin kuvata. Ja sitten tämä kasa jossa on langat joista en todellakaan tiedä tulenko ikinä kutomaan mitään, mutta laitoin ne nätisti pussiin odottamaan parempia aikoja. 

Nyt on kello jo vaikka kuinka paljon ja bloggaaminen tuntuu oudolta, kun tällä kertaa teen sen läppärillä, kun yleensä käytän tablettia. Jostain oudosta syystä tabletti ei suostu ottamaan kuvia vastaan tänne niin kokeilen sitten näin.

Kirjoitusvirheitä varmaan löytyy paljon, johtuen osittain siitä, että silmäni on niin heikot, etten edes rillit päässä näe mitä kirjoitan. Tabletilla sitä ongelmaa ei ole, kun voin laittaa rillit sivuun ja ottaa tabletin tarpeeksi lähelle silmiä.
Kiva olla likinäköinen :/

No niin, nyt on käynyt ilmi, että 100 päivää peräkanaa bloggaus ei onnistu, mutta yritän ryhdistäytyä kunnolla, mitä nyt podcastien katsomiselta ennätän.
Ihminen on työkyvyttömyyseläkkeellä eikä kuitenkaan saa mitään aikaan. Hyi!!!


Langat on KonMaritettu, oiskohan huomenna vaatteiden vuoro?
Kommentteja otan mielelläni vastaan, vaikka tiedän, että teillä ei ole tapana niitä jättää,. Please, 
"näyttäytykää" niin pystyn miettiä mihin suuntaan blogiani vien tai annanko jatkua vain tämmöisellä kummalla höpötyksellä.KIITOS KUN KÄVIT !Love     Pia-Marina

.

5 kommenttia:

 1. Vai että kevään aikana, toivotaan. Kissapussukka on hieno��

  VastaaPoista
 2. Voi pöyristys, miten oot kerennyt käydä noin tehokkaasti ufot läpi . Ihan tulee sellainen olo että itsekin pitäis ryhdistäytyä moiseen puuhaan. Herkkupaloja tuon viimeisen kuvan monivärinen 💜

  VastaaPoista
 3. Kyllä pitkään mietin alanko moiseen ollenkaan. Mutta nyt se on tehty

  VastaaPoista
 4. Sä olet tosi tehokas! Mulla itellä on projektit Excelissä. Yksi välilehti = yksi vuosi. Siis yhdellä välilehdellä on yhden vuoden projektit. No okei, kehräämiselle on vain yksi välilehti, koska kehräämistä ei voi tehdä kovin usein johtuen siitä, että rukki on terassilla, ja siellä ei ole lämmitystä, joten siellä on hiukan kylmä. Kehrään yleensä kesäisin, mutta se voikin sitten olla totista kehräämistä se. Niin totista, että yhden päivän kehräämisestä on alaselkä ja takareidet aivan jumissa.

  VastaaPoista